2024. április 18.
Majkának 6 fogát verték ki egy utcai bunyóban

Majkának 6 fogát verték ki egy utcai bunyóban

A sztárnak profi csapatra volt szüksége, hogy az ózdi baki nyomait eltüntessék a szájából, és újra kamerák elé állhasson.

A kellemetlen csörte még azelőtt történt, hogy Majoros Pétert megismerhette az ország a Való Világ Majkájaként. Nem szereti felidézni a balhés borsodi időket, de szerdán egy fogászat megnyitóján volt házigazda, és előtörtek belőle az emlékek. Felidézte, ahogy a valóságshow megnyerése után felmerült, hogy műsorvezetőként tovább dolgozzon a csatornánál, de rögtön közölték vele, hogy a kigyomlált fogait esztétikusabbá kell tennie.

 

Majka dr Schatz Balázzsal, a DentalCoop orvosigazgatójával

 

Amikor besétált egy modern fővárosi fogászati rendelőbe, rögtön eszébe jutottak a gyerekkori félelmek, amikor az iskolai lógás érdekében, még a fogászati vizsgálatot is bevállalták, és a pechesebbek foghúzással fizettek. „Még a mellkasom is fájt, ahogy a doktor rátérdelt foghúzás közben” – viccelt Majka, akit az országos ismertség után dr Schatz Balázs vett kezelésbe. A kemény rapper elolvadt attól, hogy már a fájdalomcsillapító injekció helyét is eper ízű zselével érzéstelenítették. Azóta már a fiai is ehhez az orvosi teamhez járnak, igaz, a kifejezetten gyerekeknek kialakított, III. kerületi DentalKópéba, ahol elég sűrűn össze lehet futni sztárcsemetékkel.

 

Ördög Nóri és Mici (fotó: ANNAGYORFFY)
 

 

Ördög Nóra sem csak a saját elbűvölő mosolya miatt járt a rendelőbe, hanem kislányával Micivel is itt ismertette meg a fogápolás alapjait. „Gyerekkoromban nem volt alkalmam harmonikus kapcsolatot kialakítani a fogorvoslással. Szeretném, ha Mici már máshogy élné meg a fogápolást, ezért egy nyugodt, barátságos rendelőt kerestem neki.”

Megosztás