2024. április 24.
24 óra alatt 3 balesethez hívták a rendőröket

24 óra alatt 3 balesethez hívták a rendőröket

Három baleset történt az elmúlt 24 órában Tolna megyében.

 

Egy személygépkocsi közlekedett 2018. április 25-én 14 óra 15 perckor a 61-es számú főúton. Haladása során a vasúti kereszteződéshez érve a jármű vezetője figyelmen kívül hagyta az átjáró fényjelző készülékének tilos jelzését. Az autó a kereszteződésbe hajtott, ahol nekiütközött egy tehervonatnak.

A balesetben személyi sérülés nem történt. Az eset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Tolna megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában további három közúti közlekedési  baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a vasúti átjárót megközelíteni csak fokozott óvatossággal szabad. A megközelítésekor, illetve az azon történő áthaladás során eleget kell tenni a vasúti átjáró biztosítására szolgáló közúti jelzéseknek.

Biztosítatlan vasúti átjáróra járművel csak abban az esetben szabad ráhajtani, ha a vezető meggyőződött arról, hogy az átjáró felé vasúti jármű egyik irányból sem közlekedik.

(forrás: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/vasuti-atjaroba-hajtott-a-sofor)

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.