2024. július 27.
Jótékonysági futás Bonyhádon

Jótékonysági futás Bonyhádon

Több mint 280 ezer forint jött össze azon a szombati jótékonysági futáson, melyet a Bonyhádi Mentőállomás megsegítésére rendeztek. A közel kétszáz futó 5, 10 és 20 kilométeres távot tehetett meg, a kisgyermekes családoknak két kilométeres babakocsis futást is biztosítottak.

Idén már harmadik alkalommal rendezték meg a jótékonysági futást a Bonyhádi Mentőállomás megsegítésére, amely ismételten jól sikerült. Lovag Tibor, a Bonyhádi Mentőállomás vezetője elmondta, szombaton délelőtt közel kétszázan neveztek a futásra - papíron százhetvennyolcan -, választható táv volt az öt, a tíz és a húsz kilométer. A nevezési díjakból és egyéb felajánlásokból 287 ezer forint jött össze. Az összegből a mentőállomás felszereltségét bővítik különböző eszközök vásárlásával. A két kilométeres babakocsis futás céljában minden résztvevő gyerek egy Balaton szeletet kapott. Máté Réka és Lovag Tibor főszervezők remélik, hogy 2019-ben ismét találkoznak a résztvevőkkel a hagyománnyá váló eseményen – írta a Tolnai Népújság.

 

Eredmények. Nők, 5 km: 1. Brettl Ivett, 2. Németh Brigitta, 3. Pozsgai Emese. 10 km: 1. Szőke Anita, 2. Jándi-Kovács Krisztina, 3. Kovács Eszter. 20 km: 1. Tóth Alexandra, 2. Tam Gabriella, 3. Sántha Dalma.

 

Férfiak, 5 km: 1. Mokos Kristóf Máté, 2. Gerlei Tibor, 3. Steiner András. 10 km: 1. Gerencsér Bendegúz, 2. Fábián Gábor, 3. Nagy Viktor. 20 km: 1. Hadikfalvi Béla, 2. Koller Béla, 3. Bakó Csaba.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

Sport

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

  • 2023.03.4

Az antarktiszi ultramaraton győztes Lubics Szilvia beteg gyerekek segítésére buzdít a Pécs-Harkány futóversenyen való részvételével. Az ultrafutó főtámogatójával, a CHERRISK csapatával újabb jótékonysági kampányt indít, ezúttal egy regionális szervezetet, a Nevetnikék Alapítványt támogatják futással és ’cserkókkal’.