2024. április 26.
Jótékonysági futás Bonyhádon

Jótékonysági futás Bonyhádon

Több mint 280 ezer forint jött össze azon a szombati jótékonysági futáson, melyet a Bonyhádi Mentőállomás megsegítésére rendeztek. A közel kétszáz futó 5, 10 és 20 kilométeres távot tehetett meg, a kisgyermekes családoknak két kilométeres babakocsis futást is biztosítottak.

Idén már harmadik alkalommal rendezték meg a jótékonysági futást a Bonyhádi Mentőállomás megsegítésére, amely ismételten jól sikerült. Lovag Tibor, a Bonyhádi Mentőállomás vezetője elmondta, szombaton délelőtt közel kétszázan neveztek a futásra - papíron százhetvennyolcan -, választható táv volt az öt, a tíz és a húsz kilométer. A nevezési díjakból és egyéb felajánlásokból 287 ezer forint jött össze. Az összegből a mentőállomás felszereltségét bővítik különböző eszközök vásárlásával. A két kilométeres babakocsis futás céljában minden résztvevő gyerek egy Balaton szeletet kapott. Máté Réka és Lovag Tibor főszervezők remélik, hogy 2019-ben ismét találkoznak a résztvevőkkel a hagyománnyá váló eseményen – írta a Tolnai Népújság.

 

Eredmények. Nők, 5 km: 1. Brettl Ivett, 2. Németh Brigitta, 3. Pozsgai Emese. 10 km: 1. Szőke Anita, 2. Jándi-Kovács Krisztina, 3. Kovács Eszter. 20 km: 1. Tóth Alexandra, 2. Tam Gabriella, 3. Sántha Dalma.

 

Férfiak, 5 km: 1. Mokos Kristóf Máté, 2. Gerlei Tibor, 3. Steiner András. 10 km: 1. Gerencsér Bendegúz, 2. Fábián Gábor, 3. Nagy Viktor. 20 km: 1. Hadikfalvi Béla, 2. Koller Béla, 3. Bakó Csaba.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.