2024. április 28.
Szekszárdi úszók sikere Szerbiában

Szekszárdi úszók sikere Szerbiában

Büszkék lehetünk a Szekszárdi Sportközpont fiatal sportolóira, hiszen kiválóan szerepeltek a szerbiai Zomborban megrendezett Polet kupán és a Téli varázs úszóversenyen.

Az évről-évre megrendezett Polet kupán és a Téli varázs úszóversenyen három nemzet tizenkilenc úszóklubja mellett a Szekszárdi Sportközpont ifjú sportolói is részt vettek. A Polet kupa az idősebb korcsoportoknak, míg a Téli varázs a fiatalabbaknak biztosított megmérettetési terepet. Mind az edzők, mind a versenyzők kitettek magukért, hiszen összesen huszonnyolc egyéni csúcsot és három felnőtt egyesületi csúcsot döntöttek meg.

Külön kiemelnénk Horváth Lucát, aki négy szám alapján a verseny legjobb női versenyzője díját tudhatja magáénak.

Liszkai Péter, Hild Zsanett és Mészáros Kada korosztálya összetett versenyének legjobbja lett. Új versenycsúcsot úszott Főglein Liza (200 méter pillangón), és Hild Zsanett (200 méter gyorson) is. Kiemelkedően szerepelt még Kollár Adrián, hiszen abszolút mezőnyben több versenyszámot is megnyert.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

Sport

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

  • 2023.03.4

Az antarktiszi ultramaraton győztes Lubics Szilvia beteg gyerekek segítésére buzdít a Pécs-Harkány futóversenyen való részvételével. Az ultrafutó főtámogatójával, a CHERRISK csapatával újabb jótékonysági kampányt indít, ezúttal egy regionális szervezetet, a Nevetnikék Alapítványt támogatják futással és ’cserkókkal’.